I ndalet sociali vajzës që dyshohet se u dhunua në Kukës (VIDEO)

Milazim Berishës nga Volljaka e Klinës i është ndalur ndihma prej 100 euro për vajzën me aftësi të kufizuar që nga janari i këtij viti.

Ky thotë se vajza tashmë 22 vjeçare ka nevojë për trajtime mjekësore, të cilat nuk po mund t’i përballoj me një pagë veterani.

“Çdo muaj më shkojnë 200 euro për trajtim mjekësor, e ka fizioterapi, ilaçe. Nuk po kam mundësi”, tha Berisha.

Klani shkoi tek Administrata pensionale në Pejë, por të njëjtit nuk dha përgjigje për këtë ndalës, me arsyetimin se atë duhet ta bëjë Ministria e Punës e Mirëqenies Sociale.

Këta të fundit përmes telefonit thanë se rastin do ta shqyrtojë një komision mjekësor, dhe nëse familja Berisha merr përgjigje pozitive, muajt që nuk mori pensionin do të ju kompensohen

- Advertisement -

MË TË FUNDIT