“I lëshon toka pa pritë e pa kujtue” (video-foto)

 

Sapo zbritën nga autobusi dhe unë nisën në këmbë drejt destinacionit të tyre, një çiftë koreanësh ranë në “humnerë” prej 3 metrash.
Të dy këmbësorët u filmuan nga kamerat e sigurisë dhe u vërejtën nga kalimtarët e rastit të cilët njoftuan policinë dhe me ndihmën e zjarrfikësave u nxorën shëndosh e mirë, me disa lëndime të lehta trupore.
Sipas ekspertëve që po e hulumtojnë këtë rast, humnera mund të jetë krijuar për shkak të erozionit të ujit, ose ndoshta aty afër janë ndërtuar dy ndërtesa 39 katshe.

https://www.youtube.com/watch?v=a-FFLmjyF3w#action=share

- Advertisement -

MË TË FUNDIT