Sot në ora 14.00 në varrezat e fshatit Zhilivido të Vushtrrisë i është dhënë lamtumira e fundit zyrtarit policor dhe ish-pjsëtarit të UÇK-së, Bekim Krasniqi.

Në këtë ceremoni morën pjesë familjarë, miq të afërm dhe kolegët e të ndjerit, të cilit sot i ishte organizuar edhe një akademi përkujtimore.
Krasniqi ishte rreshter policor në komunën e Vushtrrisë, ku edhe një kontribut disa vjeçar në fushën e sigurisë.