Hyn në fuqi çmimorja e re e autobusëve: Mitrovicë – Vushtrri – Prishtinë

Nga sot do të hyjë në fuqi çmimorja e re për qytetarëg të cilët do të udhëtojnë me autobus në relacionet Mitrovicë – Vushtrri – Prishtinë dhe anasjelltas.

Çmimi për një biletë autobusi nga Mitrovica në Prishtinë do të jetë 1 euro e 80 cent ndërsa për studenta 1.5.

Për të ardhur nga Vushtrria në Prishtinë do të kushtojë 1.20, për studenta 1.00 euro.

Më poshtë mund ta shihni çmimoren e plotë të vendosur nga Kryesia e Shoqatës së Autobusëve të regjionit Mitrovicë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT