Hurma, superfruti që bënë mrekulli, shëruese e anemisë

Fruti i thatë si hurma ndihmon në eliminimin e sëmundjeve të ndryshme dhe rritjen e imunitetit në organizmin e njeriut.
Ndër të tjerash shkenctarët kanë zbuluar se efekti kryesor i hurmës ndihmon në kurimin e anemisë

Në vendet arabe është ushqim kryesor, i cili shuan urinë për shkak të përbërjes së celulozës.

Hurma ngjasonë të jetë njëri nga bimët që mund të përdoret në tërsi nga rrënja, gjethet e deri tek fruti duke stimuluar të gjithë shkaktarët e dëmshëm të organizmit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT