Humbet një vajzë në Vushtrri

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, raportohet se një vajzë ka humbur në Vushtrri.

Raportimin për humbjen e ka bërë babai i saj i cili ka thënë se vajza e tij ishte larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendodhjen e saj

- Advertisement -

MË TË FUNDIT