Labinot Tahiri bënë thirrje që të ndihmohet vajza nga Skenderaj

Këngëtari Labinot Tahiri i cili ju përkushtohet bamirësis  ka vendosur që ta ndihmoje edhe Arbenita Gecin nga Skenderaj e cila po vuan nga një sëmundje e rënd.

Tahiri përmes faqes së ti ne rrjeti facbook ka bëre thirrje që të ndihmohet Arbenita, transmeton Drenica Press.

“Asgjë më shpejtë nuk bëhet po nuk udhëtojmë bashk me një QËLLIM!

Lus mbarë opinionin Shqiptarë të hedhin paratë në konton e Arbenita Gecit e cila është në një Spital në Turqi! 
Urojmë që Arbenita të kthehet shëndosh e mirë në familje, po të kisha mundësi do të shkoja edhe atje ta vizitoj por tani jam në sezonë dhe më punën time i angazhuar.

Unë pas gjysëm ore do i hedhi disa mjete të miat për Arbenitën ju lutemi të ndihmoni të gjithë nga pak aq sa keni mundësi, ka shkruar Labinot Tahiri.

Arbenita Geci 19 vjeçare nga Llausha e Skenderajt vuan nga sëmundja e melqisë e cila tani ndodhet në një spital në Turqi dhe është në gjendje të rëndë shendetësore.
Arbenitës i duhet të bëjë transplantin e melqisë për të shpëtuar e që kushton 60 mijë euro të cilat për familjen e saj janë një shumë e madhe. Ajo kërkon ndihmën e shoqerisë dhe dashamirëve vetëm deri me 9 Korrik.”

Për të ndihmuar Arbenitën mund të kontaktoni në këtë numër të telefonit +377 (0) 44 422 /194.
Numri i xhirollogarisë TEB/ 2022000128034349 …

- Advertisement -

MË TË FUNDIT