Hoxhaj prezanton koalicionin me Lëvizjen për Drejtësi

Kryetari i PDK-së, njëherësh kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj ka mbajtur sot konferencë për media ku prezantuar nënshkrimin e koalicionit me Lëvizjen për Drejtësi, të Sylejman Çerkezit për të garuar nën logon e PDK-së.

Hoxhaj ka thënë se me Lëvizjen për Drejtësi i bashkojnë vlerat e përbashkëta ideologjike dhe familjare.

“Me Lëvizjen për Drejtësi na bashkojnë vlerat familjare, ideologjike dhe fetare dhe platfoma jonë qeverisëse është edhe ajo për rimëkëmbje kombëtare. Dua t’i uroj z. Sylejman Çerkezi mirëseardhje në listën e PDK-së për kandidat për deputet nga Lëvizja për Drejtësi.”

Në anën tjetër, duke falënderuar Hoxhajn për bashkëpunimin ka thënë se PDK dhe Lëvizja për Drejtësi janë dy parti të djathta dhe se Rimëkëmbja është e rëndësishme jo vetëm si sllogan, por që është koha e rimëkëmbjes dhe e kthimit të dinjitetit të Kosovës në sferën ndërkombëtare.

“Objektivat dhe synimi ynë është i përbashkët është rimëkëmbja. Kosova po kalon sfida të vështira, ka nevojë për burrështetas me vizion të caktuar. Nuk mund të bëjmë eksperimente”, ka thënë Çerkezi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT