Ish kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka bërë thirrje për vaksinim, transmeton “Indeksonline”.

Nëse, kjo nuk ndodh, sipas tij, në shtator mësimi nuk fillon me orar të rregullt, ekonomia mbyllet dhe të gjithë pësojmë.

Postimi i plotë i ish kryeministrit Hoti:

Lutje për të gjithë për vaksinim.

Përndryshe, në shtator mësimi nuk fillon me orar të rregullt, ekonomia mbyllet dhe të gjithë pësojmë.

Ajo që është më e dhimbshme, në spitale mund të kthehen pamjet me pacientë të shumtë që luftojnë për jetë, me mjekë e infermierë të stërmunduar për të shpëtuar jetë, me shifra ditore të frikshme nga IKShP për rastet e reja dhe rastet me fatalitet.