Hoteli ku mund të qash e qetë

Pas një dite të stresuar, është ideale të shkosh në shtëpi , të pish një gotë verë nëse të vjen të qash ta bësh këtë pa frikën se dikush po të dëgjon.

Fatkeqësisht, familjarët, shoqet ose shokët e dhomës, komshinjtë, qoftë dhe macja jote ta bëjnë këtë gjë paksa të vështirë.

“Mitsu Garden Hotel Yotsuy”a në Tokio, Japoni, ofron pikërisht akomodim për ditë të tilla. E si për ta bërë më të lehtë ai ofron falas edhe shikimin e filmave të tillë si “The Notebook”, “Titaniku”, “Dear John” apo filma të tjerë romantikë.
Dhomat janë krijuar për femrat japoneze të moshës 20 deri në 40 vjeç, që bëjnë jetë të stresuar dhe kanë shumë emocione brenda.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT