Hiti më i ri në internet / I riu nga Vushtrria që dëshiron të bëhet i famshëm (VIDEO)

Ky është Behxhet Shatrolli, i cili priste rastin që një kohë të gjatë, të fliste publikisht para kamerave.

Ai ia ka dalë në qëllimin e tij, duke zënë vend në Sheshin “Skenderbeu” në Prishtinë përballë ndërtesave të Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës, ku ka shprehur pikëpamjet e tij përkushtet ekonomike në Kosovë, klasën politike, Kryeministrin dhe Qeverinë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT