Het-triku i Berishës në Australi (video)

Melbourne ishte mysafir tek WS Wanderers dhe arriti një fitore të madhe 0-3.

Në fakt kjo fitore u arrit vetëm falë sulmuesit kosovar Besart Berisha që shënoi tre golat në këtë sfidë.

https://www.youtube.com/watch?v=9XZa14PVc80