Hekuran Murati tregon se kur do të filloj shërbimi ushtarak në Kosovë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka folur për planin e qeverisë që të bëhet shërbimi ushtarak me pagesë në Kosovë.

Murati, në një intervistë për rtv21, deklaroi se deri në fund të mandatit do të arrihet ky objektiv, shkruan Syri.net Kosova.

“Sa i përket financave, mendoj që, jamë mëse i bindur që edhe këtë premtim ta implementojmë, nëse jo mund të shtyhet për fillimin e mandatit të dytë” deklaroi Murati