Haradinaj: Opozita e gatshme ta ratifikoj MSA-në, nëse pozita nuk i ka votat

Menjëherë pas lëshimit të sallës së Kuvendit, kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka deklaruar se opozita do ta votonte ratifikimin e MSA-së, vetëm në rast se pozita nuk do të mund t’i siguronte votat e duhura, pra 80 vota aq sa duhen.

“Nëse nuk ka votat e mjaftueshme për me votua MSA-në, opozita është e gatshme që edhe në orën 2 të mëngjesit të kthehet dhe të votoj”, ka thënë Haradinaj.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT