Haradinaj me disa pyetje për “dy kryeministrat”

  Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës pasi janë bërë gati 100 ditë të qeverisjes së tyre,dhe  ende nuk kemi ndonjë njohje të re për shtetin e Kosovës.
  Ai nëpërmjet një postimi  në Facebook ka thënë:
  “Kryeministrat Mustafa e Thaçi – gati 100 ditë qeverisje pa asnjë njohje të re!
  Po bëhen 100 ditë të qeverisjes tuaj me dy kryeministra, Mustafa – Thaçi.
  A do ta sjellni të paktën një njohje brenda këtyre 100 ditëve?
  Apo, vetëm po silleni e po pështilleni njëri brenda e tjetri jashtë, duke harruar për çka paguheni nga qytetarët e Kosovës?
  Rëndësia e shtimit të numrit të njohjeve për Kosovën është e madhe, sidomos pas përkeqësimit të imazhit që ju i shkaktuat Kosovës”,  ka shkruar Haradinaj.