Gjiganti i rrjetit të maketeve në Kosovë, Viva Fresh Store, ka haur piken e radhës në qytetin e Skenderajt. Qytetaret e këtij vendi, do të kenë mundësi të që të shërbehen me ofertat dhe shërbimet më të mira në treg.

Kjo qendër e madhe në këtë qytet, i plotëson të gjitha standardet evropiane dhe ka; mbi 2000m2, mbi 100 parkingje, zgjedhje pa fund në produkte të shumta me çmime super atraktive. Të gjitha këto, do të jenë në shërbim të konsumatorëve të saj, në mënyrë që shërbimet ndaj tyre, të jenë sa më cilësore dhe më një kualitet shumë të lartë.

Qytetarët e Skenderajt për familjet e tyre do t’i kenë të gjitha ato që u duhen, me një kosto shumë të ulët dhe të përballueshme, si dhe me një shërbim profesional. Mos harroni, duke filluar nga ora 19:00, për qytetaret e Skenderajt si dhe për të gjithë konsumatorët e saj, Viva Fresh Store do të ofrojë shërbime cilësore me oferta shumë të lira, në gjithë gamen e gjerë të produkteve të ndryshme. Kompania Viva Fresh Store, gjithmonë do të kujdeset që shporta juaj e përditshme, të jetë sa më cilësore dhe sa më e përballueshme.

Faleminderit qytetar të SKENDERAJT!