Hapet zyrtarisht gara për të parin e NISMA’s Socialdemokrate në Skenderaj

Sot, zyrtarisht, në degën e NISMA’s Socialdemokrate, në Skenderaj, është hapur gara për të parin e kësaj dege.

Këtë e ka bërë të ditur asambleisti i kësaj dege në Skenderaj, Beqir Veliu, përmes faqës së tij zyrtare në facebook.

“NISMA 100% demokratike!

Me 16 Shkurt 2019, Keshilli i Deges prej 61 anëtaresh do te zhvilloi procedurat sipas statutit te NISMA per zgjedhjen e kryetarit dhe kryesise.

Si asambelistë i parë i Nisma Socialdemokrate jam krenar se deri me sot kemi punuar dhe vepruar 100% me demokraci te brendeshme liri te mendimit.

Sipas figurave intelektuale qe kanë ardhur ne Degen e Nisma ne vitin 2017 dhe 2018 e qe kan ndikuar qe Nisma te zgjerohet në shumë fshatra e qytet dhe me pervoje politike pritet qe te kemi me shume se 1 kanidadatë për kryetar.

Gara me votim te fshehtë e bënë ndryshe 100% Nisma si parti e vlerave demokratike.

Në Nisma Socialdemokrate nuk vend shantazhet, zgjedhjet me duartorkitje diktatet sikurse ne partite tjera.

Nga pozita e asambelistit te Nisma i uroj punë te mbarë Keshillit te Deges si dhe çdo kandidati per kryetar.

Vetem vota e lirë e forcon shtetndertimin e zhvillimin tonë.

Urime
Beqir Veliu- Asambelist i NISMA-Skenderaj.”

- Advertisement -

MË TË FUNDIT