Hapet muzeu nënujor, i dyti në botë (FOTO)

    Arktivi i forcave speciale turke (SAS), Ahmet Gülaydın ka ndërtuar në qytezën turistike Side të Antalyas muzeun nënujor, të dytin në botë për nga madhësia.

    Në muzeun nënujor një nga destinacionet më të preferuara turistike të Antalias, janë vendosur statuja gjigante.

    Në mesin e 110 monumenteve bien në sy grupet e statujave me temë “Semazen”, “Lufta Çlirimtare”, “Poseidoni dhe Tempulli”, “Karvani i Deveve”, “Kopshti i Luleve”.

    Monumentet janë vendosur në thellësitë 11-18 dhe 2 metra dhe 1 milje larg portit të Sides.