Hapet konkursi për Drejtor të Përgjithshëm të Doganës

Ministria e Financave ka shpallur Konkursin për Drejtoj të Përgjithshëm të Doganës së Kosovës.

Ministria ka njoftuar se konkursi është i hapur nga sot deri më 1 shtator. Po ashtu ka thënë se procesi do të jetë transparent e profesional, e ka inkurajuar të konkurrojnë edhe gra si dhe nga komunitetet pakicë.

“Ky proces i rekrutimit do të monitorohet nga përfaqësuesit e Projektit Britanik për Rekrutime në Pozita të Larta Drejtuese. Ministria e Financave siguron të gjithë aplikuesit se i tërë procesi i rekrutimit do të jetë transparent dhe profesional, si dhe inkurajon kandidatet gra dhe nga komunitetet pakicë që të konkurrojnë”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Financave. /Reporteri.net/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT