Hapet aplikimi për subvencione, ministri tregon si mund të aplikoni

Është hapur aplikimi për Programin e Pagesave Direkte të Subvencioneve për viti 2022, shkruan Gazeta Express.

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka treguar se ky program arrin vlerën prej minimum 50 milionë euro.

Ai ka dhënë detaje për mënyrën e aplikimit.

“🌾Hapet aplikimi për Programin e Pagesave Direkte / Subvencioneve 2022!  👨‍🌾Ky program arrin vlerën prej minimum 50 milionë euro dhe parasheh rritje të konsiderueshme për shumicën e kulturave bujqësore.  Punë të mbarë e vit të begatë! Detajet lidhur me aplikimin 👇https://www.azhb-ks.net/sq/thirrje-per-aplikim”, thuhet në njoftim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT