Halil Matoshi: Qytetarët duhet ti’a kthejnë shpinen VV-së, përfundimisht!

Publicisti, Halil Matoshi, në një reagim lidhur me veprimet e fundit të Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvend, ka vlerësuar se qytetarët duhet t’ua kthejnë shpinen apologjisë se VV-së, dhe atë përfundimisht.

Matoshi, ka folur për rëndësin e gazit lotësjellës, dhe për formen e përdorimit të ti, e që sipas të cilit, ai gazë lotësjellës nuk e ka pasur vendin në Kuvend.

“Gazi lotsjelles hyn ne korpusin e armeve kimike (armeve luftarake) dhe e perdorin njesite speciale te rregullta ushatrake per neutralizim te anmikut si dhe milicite e shthuruna e falangat (paramilitaret) qe e luftojne shtetin ose unitetin ne shtet”, shkruan Matoshi, në profilin e ti në rrjetin social  Facebook

- Advertisement -

MË TË FUNDIT