Halil Kastrati në Drenicë: “Bamirës, lotët e mërzisë po i ktheni në lot gëzimi” e gëzfoshin shtëpinë e re

Humanisti i njohur Halil Kastrati ka sjell gëzimin e radhës në një familje drenicase.

Familja e Haxhi Malokut nga lagja e “Feronikelit” në Drenas, nuk do të ketë më brengë vendbanimin, falë bamirësve dhe shoqates humanitare “Jetimat e Ballkanit”.

“Lotët e mërzisë po i ktheni në lot gëzimi, po bëhen me shtëpi të re, nuk do të jetojnë më në barakë pa kushte, po në shtëpi të re. Bamirës, Zoti kurrë mos ju hupt”,- u shpreh Halil Kastrati. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT