Hajnat u vjedhin kuletat “mërgimtarëve” në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

Lajmërohen hajnat në stacionin e autobusëve në Prishtinë. Vetëm sot së paku katër personave që kishin marrë rrugën për në kurbet, u janë vjedhur kuletat me para brenda. Kjo është nata e parë ku hajnat “kanë goditur” dhe atë jo vetëm njëherë. Madje në stacionin e autobusëve u lajmërua edhe policia e Kosovës e cila qëndroi aty për disa minuta. “Sapo më vodhën kuletën me 80 euro në të. Nuk i kisha të gjitha paratë aty mirëpo, kjo çka po ndodh është katastrofë. Të vidhet prej atyre që po ikin prej Kosovës për jetë më të mirë, unë nuk e di çfarë njerëz ishim ne kështu”, rrëfen Barydhli, cili së bashku me shokun e tij shkonin për Gjermani. Ndërkohë vetëm sonte gjatë një ore prezencë në stacionin e autobusëve ikën 8 autobus plotë me kosovarë. /Zeri/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT