Hajnat hyjnë në një shtëpi në Skenderaj dhe vjedhin një pushkë

Një shtëpi në Skenderaj ka qenë cak i hajnave transmeton drenicapress.info

Mësohet se hajnat kanë hyrë në shtëpi dhe kanë vjedhur një pushkë gjuetie me leje të skaduar.

Organet e rendit kanë raportuar se rasti është duku u trajtuar dhe nuk raportohet për ndonjë të arrestuar. /Drenica Press/