Hajduti futet me armë për të kryer grabitje, shikoni çfarë ndodh kur has në marinsin amerikan

Këta të rinj zgjodhën padyshim momentin më të gabuar për të grabitur këtë dyqan…

Pamjet, të cilat i përkasin një dyqani në një karburant në Arizona të SHBA, tregojnë momentin kur të maskuar e me armë tre persona shkojnë për të grabitur, por ende pa u futur mirë ata përballen me një veteran të Marinës Amerikane.

Ky i fundit arrin ta neutralizojë grabitësin në fare pak sekonda, duke përdorur vetëm njërën dorë.

Ngjarja ndodhi rreth orës 4:30 të mëngjesit të së mërkurës, në një dyqan në Chevron.

Pamjet e këtij momenti u publikuan nga zyra e sherifit, që sqaroi po ashtu se klienti e çarmatosi grabitësin dhe e mbajti aty derisa erdhën autoritetet policore.