Këngëtarja që tashmë e ka dëshmuar që hitet janë receta e saj më e mirë  e ka dëshmuar që suksesi për të është gjithmonë i garantuar, shkruan Onair

Ajo ka pak javë që e ka publikuar këngën e saj “Hajt të hekim pak merzi” dhe ka arritur miliona klikime/

Rikujojmë që para kësaj këngë ajo ka lansuar bashkëpunimin e saj më vajzën Dona Janova me titull “Kanagjegji”.”/Onair,