Gruevski: Zgjedhjet në Maqedoni, më 5 qershor

Zgjedhje më 5 qershor do të ketë, pa marrë parasysh se ne jemi partia e vetme nga 4 partitë më të mëdha që do të jemi pjesëmarrës në zgjedhje, ka theksuar ish kryeministri dhe lideri i VMRO-DPMNE-së në një intervistë për Frans Pres, transmeton Portalb.

Ai ka paralajmëruar se pas zgjedhjeve të 5 qershorit do të thirrë qytetarët që prapë të dalin në zgjedhje, sic thotë ai: “qytetarët të kenë shansin që të zgjedhin”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT