Gruaja muslimane e fal sulmuesen që i hodhi birrë në fytyrë (video)

Një vepër madhështore ka ndodhur nga ana e një muslimane në Amerikë, që ka habitur të gjithë në një gjykatë atje. Gruaja myslimane ishte sulmuar nga një njeri me një turi birre në fytyrën e saj.

Ajo ishte duke ngrënë dark me familjen e saj dhe duke folur në gjuhën e vendit të saj Svahili, kur ajo u sulmua. Ajo i tha në sy të gjithëve: “Në prani të të gjithëve këtu, unë të fal ty dhe shpresojë se ti do të zgjedhësh dashurinë mbi urrejtjen” u shpreh zonja Jema, e cila dha një leksion se çfarë do të thotë të jesh muslimane.

Ajo tha: “Se feja ime më mëson që unë të fal” ka thënë ajo ndër të tjera./KohaIslame

Poshtë është linku i videos, e cila emocionojë sallën me të pranishëm: