Graniti me fanelën e kuqezi (foto)

 

Pasi shëkmbeu fanelën me vëllaun e tij, Taulantin, Granit e veshi atë dhe përshëndeti të gjithë tifozët në stadium.

Nuk munguan as ovacionet nga tifozët shqiptar të cilët e përshëndet këtë veprim të bashkëkomabsit të tyre.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT