Granit Xhaka: Urime vëlla fitoren

     

    Fitores së Shqipërisë i është gëzuar edhe Grani Xhaka, i cili luan për Zvicrën. Ai në një postim në Facebook, ka uruar vëllain e tij, Taulantin dhe Shqipërinë për fitore.
    “Për Shqipërinë është kënaqësi të luajmë, e gjithë familja ime është pranë meje. Graniti më ka dërguar një mesazh në të cilin shkruante: ‘Urime vëlla fitoren“, deklaroi Xhaka pas ndeshjes.