Granatime të rënda në rajonin e Sumy të Ukrainës, qytetarët mbesin pa ujë e rrymë

Qytetarët në disa pjesë të rajonit Sumy të Ukrainës kanë mbetur pa ujë, ngrohje e rrymë për shkak të granatimeve të rënda që janë bërë në këtë pjesë, shkruan The Kyiv Independent, transmeton Gazeta Express.

Qyteti Okhtyrka ka mbetur pa ujë, ngrohje dhe rrymë, ndërsa Sumy ka mbetur pjesërisht pa energji elektrike.

Guvernatori i rajonit Sumy, Dmytro Zhyvytskyi tha se është duke u planifikuar një evakuim i banorëve. “⚡️Heavy shelling in Sumy Oblast leaves civilians without utilities.

Okhtyrka is left without water, heating, and electricity. Sumy is at least partially left without electricity. Sumy Oblast Governor Dmytro Zhyvytskyi said that an evacuation of the region is being planned.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT