Një grabitje ka ndodhur në një pompë të derivateve në magjistralen Ferizaj-Shkup, ku tre persona të maskuar nën kërcënimin e thikës kanë grabitur një shumë të parave dhe janë larguar në këmbë drejtim të pa njohur.

Rastin e ka raportuar një punëtor i pompes së derivateve të naftës. Viktima nuk ka pësuar lëndime trupore, ndërsa rastit iu kanë përgjigjur njësitet relevante policore. Me vendimin e prokurorit, iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime.