Goro, tjetër kartolinë nga Himara shqiptare

Kryebashkiaku i Himarës Jorgo Goro, tani që ka në administrim edhe zona të caktuara të Labërisë, ka dhënë një tjetër dëshmi të vlerësimit të tij për kulturën e lashtë shqiptare të Himarës, sikurse është tradita e Iso Polifonisë, origjinalitet ky i viseve shqiptare.

“Festivali i ISO Polifonise, Vlore 2015 dhe pa asnje surprize Çmimi i I-re per Himaren. Polifonia eshte nje nga vlerat me te rralla qe ne kemi ne panteonin e kultures himarjote, e mbrojtur nga UNESCO-s. Kjo foto gjate xhirimit te spotit 360 grade, per promovimin e turizmit ne Shqiperi ku Grupi i Himares jane edhe kolona zanore e ketij spoti qe do te bej xhiron e Botes. Urime njerezve qe nderojne Himaren tone me vlerat e tyre!”, – shkruan Goro.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT