GoPro lançon kameran e re ‘mini’

  GoPro ka lançuar një kamera të re që është më ei vogël dhe më e lehtë se modelet e saj të mëparshme. Firma amerikane tashmë dominon tregun e kamerave, duke gjeneruar më shumë se $ 363 milion (£ 233 milion) nga shitja e produkteve gjatë tre muajve të parë të vitit.

  Sesioni i Hero4 ka avantazh se është i papërshkueshëm nga uji, por nuk mund të futet në vende shumë të thella. Një ekspert tha se firma rrezikonte riskon duke shkaktuar një konfuzitet në zgjedhjen e produkteve tek konsumatorët. GoPro është duke marketuar kameran e re si 50% më të vogël dhe 40% më të lehtë se modelet e tjera Hero4.

  Ajo ka:

  • Rezolucion të limituar deri në maksimumi 1080p HD
  • E certifikuar për të shkuar deri në 10 metër nën ujë
  • Nuk ka një ekran LCD, por mund të aktivizohet nga një buton, I cili bën të mundur sinkronizimin me një aplikacion smartfoni. /techsot/