Google Translate- përkthime edhe me zë (Video)

Nuk është vetëm Skype që po sjell risi në komunikimin nga një gjuhë në tjetër. Një mundësi të tillë po e mundëson edhe Google Translate.
Mundësia që vjen nga Google Translate është komunikimit nga një gjuhë në një tjetër në kohë reale. Si dhe me mundësi shumë të lehtë. Krejt kjo mund të bëhet përmes aplikacionit i cili mund të shkarkohet falas. Si në App Store ashtu edhe në Google Play.
Për të parë se çka ofrohet nga ky aplikacion shiko videon më poshtë:

 

Google tani ju mundëson që të fshini automatikisht historinë e browserit tuaj

- Advertisement -

MË TË FUNDIT