Google po përgatit versionin e ri të Gmail

Google po punon aktualisht në planet për një bërë ridizajnim madhor në Gmail, i cili do të hyjë në fuqi gjatë javëve të ardhshme.

Siç raporton NDTV, gjiganti amerikan i teknologjisë po zbulon së shpejti një “përvojë të re të Gmail”. Karakteristikat e planifikuara do të bëjnë që aplikacioni të jetë shumë më i mençur.

Këto përfshijnë një mënyrë jashtë përdorimit offline, Smart Reply në versionin e internetit të Gmail dhe Google Calendar nga brenda Gmail.

Besohet gjithashtu se Google do t’i sjellë këto opsione në Google.com. Sidoqoftë, nuk ka ndonjë datë konkrete kur do të lansohen shërbimet e reja për përdoruesit.

Lajmi u mor për herë të parë nga blogjet amerikane të teknologjisë Android Police dhe 9to5Google, që pretendojnë se tiparet janë pjesë e Programit të Adoptuesve të Hershëm.

Administratorët e G-Suite, të cilët do të paraqesin një “sy të pastër” të ri për aplikacionin e uebit dhe do të sjellin një bollëk të veçorive të reja.

Një tjetër ndryshim i dukshëm është futja e funksionit “në gjumë” , i cili do të lejojë përdoruesit të vendosin një email për të rishfaqur atë në një kohë më vonë.

Kjo aftësi është tashmë e disponueshme në Google Inbox.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT