Në Kosovë janë vendosur 673 gjoba ndaj qytetarëve për mos respektim të Ligjit anti COVID.

Kjo u bë e ditur në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, transmeton Klan Kosova.

Në vend aktive me koronavirus janë 10.752 raste, ndërsa të shëruar janë 17.055 persona dhe të vdekur janë 809 persona.

Ndërsa që nga 13 marsi kur janë shfaqur rastet e para me koronavirus në vend numri i përgjithshëm i të prekurve është 28.616 raste.