vidç polici në podujevë

Nga e hëna Kosova do të ketë masa të reja.

Kjo është konfirmuar në mbledhjen e sotme të Qeverisë.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka prezantuar propozimin në mbledhjen e sotme të Qeverisë, shkruan Indeksonline

“Sipas raportit të Institutit të Shëndetit Publik situata pandemike është e qëndrueshme me uljen pozitive të rasteve me 67.08%.

Qeveria cakton masa më të lehtësuara. Në vija të përgjithshme, masat kryesore në impakt më të madh

Kufizimi do të hiqet (nga ora 00:00 deri në ora 05:00 nuk lejohet grumbullimi më shumë se 10 personave)

Zgjatjen i orarit të punës së gastronomisë 23:00

Lejimi pa maska kur ata janë vet dhe ambiente të jashtme

Pjesëmarrje me 50% teatro, kinema, galeri…