Gjetën një aparat fotografik në një anije të përmbytur, ajo që kishte brenda i ka befasuar të gjithë (Foto)

Teknologjia moderne ka veçantinë që është e disponueshme në çdo moment, ose të paktën shumica mendon kështu. Megjithatë, pas çdo pjese ka një ekip të inxhinierëve dhe dizajnerëve të cilët përpiqen për të bërë gjëra që të punojnë më mirë.

Besojeni apo jo ky aparat fotografik kaloi 2 vjet nën det, ishte pjesë e një familjeje që po udhëtonin në një anije të vogël e cila përfundoi e përmbysur, dhe edhe pse të gjitha shkuan mirë, ka humbur shumë nga gjërat e tyre përgjithmonë.

Ose kështu ata mendonin deri sa anija u shpëtua dhe u gjet kamera me kartën e memories së saj.

Ajo që askush nuk e priste ishte se karta e memories ende ishte në punë dhe kujtimet e çmuara të atyre pushimeve ishin aty, të paprekur, varrosur në mesin e krijesave të panumërta detare.

Kamera megjithatë, ndoshta nuk do të funksionojë përsëri.

Ky lajm është një provë e mirë që ndonjëherë ne i hedhim pajisjet teknologjike shumë shpejt, pa e ditur se një pjesë e saj mund të jetë ende funksionale.

Histori e mrekullueshme apo jo? Në vijim mund të shikoni dhe foton familjare të familjes, në udhëtimin e tyre.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT