Gjesti i fair-playt në Argjentinë, a do të vepronin kështu Ronaldo e Messi (video)

 

Njw video po bën gjiro nëpër internet me gjestin e sulmuesit të klubit argjentinas Bocholt, Toni Munoz.

Sulmuesi ka simuluar dhe referi ka akorduar penalti, por ka qenë vet sulmuesi që e ka bindur referin se nuk ishte penalti!

https://www.youtube.com/watch?v=aePo0CYSFQM

- Advertisement -

MË TË FUNDIT