Pisha

Jo rrallë herë mund të shohim kur dëmtohen ambientet e natyrës.

Njëjte ka ndodhur edhe në qytetin e Mitrovicës, më saktësisht afër palestrës sportive ku sot janë parë pishat të cilët i kan prerë.

Ende nuk dihen kush dhe arsyet pse është bërë një gjë e tillë, mirëpo një gjest I tillë duket i shëmtuar./Indeksonline/