Lajme Gjermania i ndan sot Kosovës mbi 60 milionë euro

Gjermania i ndan sot Kosovës mbi 60 milionë euro

Do të mbahet sot ceremonia e nënshkrimit të Protokollit ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë.

Me këtë rast konfirmohen zotimet e Gjermanisë për Bashkëpunim Teknik dhe Financiar për vitet 2018-2019, në vlerë prej 60.05 milionë euro.

Protokolli do të nënshkruhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe udhëheqësi i Delegacionit të Qeverisë Gjermane Dirk Schattschneider.

Ceremonia e nënshkrimit do të mbahet në Ndërtesën e Qeverisë së Kosovës ku pas nënshkrimit të Protokollit do të ketë edhe konferencë për Media për me shumë detaje në lidhje me ketë protokoll.

- Advertisement -

TË FUNDIT