Gjenerali amerikan: Bashkëpunimi me FSK-në, gjëja më e mirë në karrierë

Gjenerali i ushtrisë së Iowas, Timothy Orr ka thënë se bashkëpunimi me FSK-në dhe Kosovën është gjëja më e mirë që ka bërë gjatë karrierës së tij të gjatë ushtarake.

Këto komente ai i bëri gjatë një takimi në mes një delegacion nga shteti i Iowas së SHBA-së, me disa ministra në largim të Qeverisë së Kosovës, ku u biseduan mundësitë e thellimit të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve

- Advertisement -

MË TË FUNDIT