Trupi i një personi nga Illinois u gjet brenda një cisterne të mbushur me gaz javën e kaluar pasi dy shoferë kamioni që po e shkarkonin atë vunë re se karburanti nuk po rridhte mirë, sipas raporteve.

Shoferët e kamionëve zbuluan trupin në një qendër gazi jashtë Buckley, një fshat rreth 100 milje në jugperëndim të Çikagos, njoftoi WCIA-TV i Champaign.

Shoferët thanë se kishin probleme me shkarkimin e gazit nga cisterna për disa ditë dhe nuk e kishin idenë se si trupi përfundoi brenda tij, tha korrespondenti Bill Cheatum .

Shoferët lajmëruan policinë dhe trupi u dërgua për të kryer autopsinë.

Cheatum vuri në dukje se trupi ishte i paprekur, megjithëse policia kishte filluar hetimet.

“Është gjithashtu e paqartë se sa kohë ishte trupi brenda çisternës,” shtoi ai.