vidç polici në podujevë

Një fëmijë është gjetur pa shenja jete në komunën e Dragashit.

Kështu ka bërë të ditur zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prizrenit, Shaban Osmanollaj.

Sipas Policisë, fëmija ishte duke luajtur në afërsi të lumit dhe si rrjedhojë e pakujdesisë ka rënë në lumë.