Gjatësia e gishtave dhe personaliteti i juaj

Lexojeni këtë artikull dhe shikjojeni se si gjatësia e gishtërinjëve tregon për përsonalitetin tuaj.Shikoni figurën dhe krahasojini me gishtat tuaj dhe zbuloni nëse kjo lidhet me karakteristikat tuaja.

1- Këto lloje gishtash tregojnë që ju jeni shumë të bukur. Në këtë situatë kur gishti i unazës është më i gjatë se gishti tregues , kjo tregon dicka më shumë për personalitetin tuaj jo vetëm për sa i përket bukurisë së jashtme. Kjo tregon se ju jeni të vendosur, agresiv dhe shumë të etur për të marrë rreziqe në jetë. Disa shkencëtar thonë gjithashtu për këto lloj gishtash se njerëzit me tipin e parë të gishtave fitojnë më shumë para se ato që e kanë gishtin e unazes më të shkurtër. Njerëzit me këtë lloj gishtash janë shumë të mirë në zgjidhjen e fjalëkryqeve, shahut dhe kanë profesione si inxhinier apo ushtar.

2-Njerëzit që kanë keto lloje gishtash ku gishti tregues është më i gjatë se gishti i unazës, janë më shumë arrogant dhe kanë besim tek vetja. Këto njerëz shijojnë të qëndruarit vetëm dhe nuk pëlqejnë ti shqetësojnë kur janë në vetmi. Për sa i përket marrëdhënieve nuk e marrin asnjëherë hapin e parë , por kur vjen puna për vëmendje ata gjithmonë e vlerësojnë nëse dikush po i kushton vëmendje atyre.

3-Për njerëzit me këto gjatësi gishtash janë shumë të organizuar dhe ndihen në siklet kur gjenden në konflikte. Ata janë shumë besnik në marrëdhënie, mendojnë dhe pëlqejnë të kujdesen për të dashurit e tyre. Gjithashtu gishtat e tyre tregojnë se janë njerëz të qetë./qiriu.net/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT