Gjashtë autor në rezidencën letrare “Tirana in Between”

Janë bërë publike emrat e gjashtë autorëve që do të qëndrojnë në rezidencë 1 mujore në Tiranë.
Emrat e autorëve janë shpallë nga Shtëpia e Shkrimtarëve dhe Përkthyesve Letrarë, këta janë: Dasa DRNDIC – KROACI ,Theodora DIMOVA – BULLGARI, Risto LAZAROV – MAQEDONI, Dragana TRIPKOVIC – Mal I ZI dhe Dan COMAN – RUMANI, të zgjedhur nga Poeteka pas aplikimeve të tyre nga ky regjion.
Gjashtë autorë i bashkohen për një muaj jetës së kryeqytetit për të ndarë me artistët shqiptarë përvojat, projektet letrare, mendimet, ndjeshmëritë, intimitetin, për të bashkëpunuar në pasurimin e skenës kulturore, për ta pranuar “TJETRIN” që jeton pranë nesh dhe që deri më sot ka qenë i panjohur, huaj, i largët.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT