Një gjarpër që doli nga siguresa e energjisë elektrike në një shtëpi në Stamboll Avcılar shkaktoi frikë. Gjarpri 1 metër i gjatë u mor nga zjarrfikësit dhe u lëshua në natyrë.

Incidenti ndodhi një ditë më parë në Yeşilkent Mahallesi të Stambollit.

Qytetarët në panik thirrën zjarrfikësen. Ekipet e zjarrfikësve Avcılar, të cilët erdhën në vendngjarje, e larguan gjarprin nga vendi ku ishte duke përdorur doreza dhe aparate ndihmëse.

Momenti është regjistruar përmes telefonave të mençur dhe e kanë publikuar në rrjetet sociale.

U mësua se gjarpri që ishte rreth 1 metër i gjatë u lëshua në natyrë nga ekipet emergjente.