Gazi lotsjellës, si të mbroheni dhe si të veproni pas ekspozimit

Gazi lotsjellës shkakton një varg simptomash të mundimshme, të cilat zakonisht largohen shpejt. Mjeku.Net në vazhdim ju sjell një artikull që shpjegon edhe mënyrën se si mund të mbroheni nëse ekspozoheni ndaj tij, dhe si mund të veproni pas ekspozimit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT