Gazetares i bie të fikët gjatë konferencës, ja çfarë bën Obama (Video)

Barack Obama ka ndërprerë konferencën të premten, kur njërës prej gazetareve që ishte e pranishme në sallën e konferencave në Shtëpinë e Bardhë i ra të fikët.

Incidenti ndodhi ndërkohë që Obama ishte duke folur për krizën e refugjatëve në Aleppo.

Në momentin që vuri re që diçka nuk shkonte me gazetaren që e kishte përballë, të cilës i ra gjendje të fikëti, Presidenti amerikan, thirri mjekut të tij ta ndihmonte.

Pas pak minutash mjeku personal i Obamas, Ronny Jackson, erdhi në dhomë dhe konferenca vazhdoi.